Juridische mededeling

Algemene voorwaarden voor verkoop en annulering

Om een accommodatie te reserveren is het nodig om een aanbetaling van 50% van het totale bedrag te voldoen.

De reservering is pas definitief wanneer dit bedrag is ontvangen.

De dag van aankomst, zal het resterende bedrag van het vooraf gereserveerde verblijf moeten worden betaald. In het geval U zich niet presenteert beschikt de directie 24 uur na de verwachte aankomstdatum weer vrij over de accomodatie.

Bij vertrek, moet U uw accommodatie in perfecte staat achtergelaten (opdat dit wordt nagekomen dient een contante borg van 50 € worden voldaan die bij vertrek zal worden teruggegeven).

Toeristenbelasting: 0,66 € / persoon (vanaf 17 jaar) / nacht (met een maximum van 7 nachten).

NIEUWE BELEID VOOR ANNULERINGSKOSTEN
UW VAKANTIE, VEILIGER EN EENVOUDIGER

 • Annulering binnen 48 uur na boeking: geen annuleringskosten.  (Ongeldig voor boekingen die 7 dagen voor aankomst zijn gemaakt).
 • Annulering tot 30 dagen voor aankomst: geen annuleringskosten.
 • Annulering tussen 29 dagen en 15 dagen voor aankomst: 25% annuleringskosten.
 • Annulering tussen 14 dagen en 7 dagen voor aankomst: 50% annuleringskosten.
 • Annulering tussen 6 dagen en 1 dag voor aankomst: 75% annuleringskosten.
 • Annulering 1 dag voor aankomst: 90% annuleringskosten.
 • 100% annuleringscommissie als de klant niet op de dag van aankomst verschijnt.

1. DATA VAN HET BEDRIJF

In aanvulling van het artikel 10 van het wetboek 34/2002, van 11 juli, de Maatschappelijke Dienst van de Informatie en Elektronische Handel, bij voortzetting vertonen zich de geidentificeerde gegevens van het bedrijf:

Naam van het bedrijf: MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL
NIF:B-58474214
Adres: Antigua carretera de Valencia s/n / 43890 L'HOSPITALET DE L'INFANT (TARRAGONA)
Telefoonnummer: drijf:0034977823434
email:info@eltemplodelsol.com

Gegevens bij de kamer van koophandel: Reg. Merc. Barcelona, Tomo 23978, Folio 77, Hoja n. B-58847

2. BEVEILIGING VAN HET PERSOONLIJKE KENMERK

In de markering van de vervulling van de geldige wetgeving, afgenomen van het georganiseerde wetboek 15/1999, van 13 december, over de berscherming van gegevens van het persoonlijke kenmerk (LOPD)(1), het object van welke is gegarandeerd en beschermd, heeft betrekking op de behandeling van de gegevens, de vrijheden en fundamentele rechten van de natuurlijke personen, en speciaal op hun eer en persoonlijke vertrouwelijkheid, MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL informeerd uw gebruikers dat:

 • MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL heeft de medische technieken aangenomen en georganiseerd rankgeschikt volgens de geldige normen.
 • De gegevens van het persoonlijke kenmerk die opgenomen zijn in de informatieformulier/en en/of contract van deze website van MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL zijn onderwerp van automatische behandeling en ze lijvende tellende fichas in (bij voorbeeld: "contact en oplossingen voor de klanten", etc), dank zij registers in het beschermde agencia voor gegevens (APD), de betiteling van welke correspondeerd met MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL
 • MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL heeft geschikte beveiligingsniveau's aangenomen voor de gegevens die ze verschaffen en bovendien hebben ze alle middelen en technische maatregelen genomen in hun bereik om te voorkomen dat gegevens; verloren, verkeerd gebruikt, verandert, zonder toestemming toegelaten of gestolen worden.
 • De gebruiker kan, op elk moment de erkentelijke rechten uitoefenen in de LOPD(1), de toegang, de rectificatie, annulatie en tegenstand. U kunt deze rechten richten door middel van post of email aan MOOREA SL - CAMPING EL TEMPL DEL SOL Antigua carretera de Valencia s/n 43890 L'HOSPITALET DE L'INFANT (Tarragona) of naar info@eltemplodelsol.com

3. VARIATIES

A. MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL gebruikt cookies die blijven bewaard in uw computer. De cookies zijn kleine archieven die onze computer stuurd aan de uwe, maar die evenredige informatie, niet over uw naam, of andere van uw persoonlijke gegevens.

B. MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL kan, zonder vooraf waarschuwen, de inhoud van deze website aanpassen, op deze wijze zoals uw configuratie en presentatie.

C. MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL staat niet in voor bedriegelijke publiciteit die wordt doorgegeven door dit medium.

Door deze efecten, worden deze daarom niet beschouwd als bedriegelijke publiciteit, de formele of nummerieke fouten die zich kunnen voordoen in de inhoud van de verschillende secties of pagina's van de website van MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL voortgebracht door onderhoud en/of incomplete actualisatie of gebrekkige inhoudelijke informatie in deze secties of pagina's. MOOREA SL - CAMPING EL TEMPLO DEL SOL, als gevolgtrekking van de beschikbaarheid in deze postbus, verbinden zich de fouten zo snel mogelijk kenbaar te maken.

(1) Organische Wet op de Bescherming van Gegevens