Architectuur

Een speciale Kunst en Architectuur

De Grote Tempel, waar alle diensten bijeen zijn gebracht, is volledig gebouwd in een Spaans Moorse stijl en ademt mede door de afmetingen en opzet een magische sfeer uit. Alle muren zijn bedekt met goud glanzende Andalusische stenen. Als u de 7 prachtige deuren van de Tempel bent doorgelopen heeft u volledig uitzicht op een uitzonderlijke omgeving van de camping en de zee.

De faciliteiten zijn verlicht door middel van uniek ontworpen lampen. De top van de Spaans-Egyptische minaret verandert 's nachts in een groene vuurtoren. Het dak van de tempel is gemaakt van duizenden kleine, oude dakpannetjes.

De douches, die zich bevinden bij de zwembaden, zijn gebouwd volgens een unieke Templo del Sol design.

Tusssen het zwembaden liggen zonnestrandjes waar een flinterdun laagje zoet water over stroomt, die door de zon opgewarmt en gereinigd wordt. Onder de oosterse koepel, die ook opgebouwd is met kleine steenjes, bevindt zich een reuzejacuzzi.

De grote koepel die over de bioscoop en theater is gebouwd, ventileerd de warme lucht en schijnt ´s nachts, dank zij zijn blauwe kleuren. Ook de vloer wordt indirect belicht en is erg origineel en representatief voor onze unieke stijl.