Arquitectura

Un Art i una Arquitectura especials

A l’edifici principal del Templo, d’estil hispano-àrab, s’hi troben tots els serveis. Les proporcions, les perspectives i el volum de l’edifici provoquen en el visitant un efecte màgic. Les parets estan revestides de rajoles d’estil andalús amb reflexos daurats.

Creuant el Templo en línia recta es traspassen 7 portes i donen accés a un paisatge excepcional: el Templo del Sol dominant la mar! El seu enllumenat, amb cobres gegants, és únic en la seva concepció. La cúspide del minaret hispano-egipci es transforma de nit en un far.

El teulat del Templo està fet amb l’encaix minuciós de milers de teules antigues.

La central solar fotovoltaica de 5 Kw és invisible. Les dutxes exteriors del sector de les piscines sagrades són d’un estil únic, propi del Templo del Sol. Las platges inclinades de 25 m de longitud entre cada piscina deixen fluir una pel·lícula d’aigua dolça en constant moviment, escalfant-se i purificant-se al sol.

La cúpula oriental del jacuzzi està coberta de maons d’estil antic. La gran cúpula del cinema teatre permet l’evacuació de l’aire calent i produeix un resplendor blau a les nits. Els sols de l’enllumenat indirecte de la sala són molt representatius.