Naturist Strand

Naturisten Camping Op Het Strand

"Naturisten

El Templo Del Sol, gelegen aan her strand "del torn" van L'Hospitalet de L'Infant is één van de belangrijkste en aantrekkelijkste van de omgeving. Gelegen in een natuurlijke omgeving is dit zeer mooie naturistenstrand één van de grootste, één van de oudste en meest traditionele van de midellandse zee.

Het is een 2 Km lang fijn zandstrand, omgeven door Middellandse pijnbomen, beschermd door 2 rotspartijen, en onttrokken aan het massatoerisme is het enig in zijn soort. Het biedt aan de naturistische baders een intimiteit en rust om zich onder de mediteraanse zon te ontspannen.

Afbeelding 360º vista 360

Dit strand biedt door zijn fijn zand, kontrasten en sensaties die eer doen aan de naam "Costa Dorada"

Het strand badend aan het kristalheldere en warme water van de middellandse zee, de magie van de mooie omgeving en de natuurlijke vegetatie rondom, doet ons genieten van een rustige en ontspannen wereld.

De douches zijn discreet verwerkt alsook de strandbar die omgeven is door pijnbomen en die ook naturistisch is zoals het strand. U kan er ook deelnemen aan aangename a activiteiten zoals het boogschieten en de beach-volley.

Dit naturistenstrand werd dankzij de kwaliteit van het fijne zand en het kristalheldere water begadigd met de "Europese blauwe vlag" en onze camping bekwam de nominatie voor "Beste Europese NaturistenCamping".

Naturistencamping Op Het Strand