Platja Naturista

Platja Naturista

PlayEl Temple del sol a peu de la platja del Torn a l'Hospitalet del Infant, un dels principals atractius de la zona, situada en un espai d'interès natural sent la platja naturista amb més extensió, bellesa, tradició i antiguitat de la Mediterrània.

Amb una extensió de 2 km. De sorra fina en un entorn de pins mediterranis i vorejada per dos caps rocosos fora de perill de complexos turístics de grans edificacions i massificacions únic en el seu ambient.

Foto 360º vista 360

Oferint als banyistes naturistes una platja íntima i tranquil·la per relaxar-se sota els raigs del sol mediterrani.
Les seves tranquil·les platges ofereixen un món de contrastos, textures i sensacions que ens arriben a través d'una sorra molt fina i daurada fent honor a la costa a la qual pertanyen, la "Costa Daurada"

Platges banyades per les càlides i cristal·lines aigües de la Mediterrània, que et permetran sentir en la teva pell la màgia del lloc, envoltat d'una bellesa i vegetació natural i immers en un món de tranquil·litat on et sentiràs relaxat i encisat pel lloc.

Les dutxes a la platja estan repartides amb discreció igual que el bar completament camuflat entre els pins, totalment naturista com la platja.

També podràs gaudir al centre d'activitats lúdiques com el tir a l'arc i el vòlei platja.

Platges naturistes condecorades per la "Bandera Blava Europea" gràcies a la gran qualitat de les seves sorres i les seves aigües cristal·lines.

De la mateixa manera que el nostre càmping catalogat com “Best Camping en Europa”.