Bars en Restaurants

Een breed scala van Bars en Gastronomie

EL BAR PATIO, gesitueerd aan de ingang van het complex, beschikt over een centrale zone die uitgeeft zowel naar de zee als naar de patio. De Bar biedt alle soorten dranken en frisdranken alsmede vele soorten tapas. In de patio zelf ziet men het “zonnewiel” met de zeven armen, symbool van EL TEMPLO DEL SOL. Regelmatig, zeker in hoogseizoen, is de centrale patio de plaats waar verschillende shows en dansavonden gegeven worden.

In het RESTAURANT, die ook zicht op zee heeft, kan je genieten van een goede Catalaanse of internationale keuken, met prijzen die zeker niet te hoog zijn. Bovendien is er elke woensdag de dag van de kampeerder met een speciaal menu.

De PIZZERIA , eveneens met zicht op de Middellandse zee, heeft een traditionele met hout gestookte oven en vervolledigd het gastronomische aanbod van El Templo Del Sol, met een groot assortiment van pizzas en pastas op een Italiaanse wijze klaar gemaakt.

In de buurt van het zwembadcomplex van LAS TRES PISCINAS SAGRADAS kan je de BAR VAN HET ZWEMBADCOMPLEX vinden, onmiddellijk in de buurt van de zwembaden en met een groot aanbod van tapas, verschillende schotels en dranken. Bij deze bar heeft er ook regelmatig een show plaats of muzikale avonden.

In de buurt van El Torn, loopt er een pad tussen de pijnbomen en andere vegetatie langswaar je de BAR PLAYA zal tegenkomen , onmiddellijk aan zee, waar je buiten de gebruikelijke dranken ook verschillende schotels kan verorberen, waaronder ook de verse visschotels recht uit zee.