Bars i Restaurants

Una àmplia oferta de bars i gastronomia

FOTOBARPATIO.jpg

El BAR PATIO, situat a l’entrada del complex, disposa d’un gran taulell central i s’obre simultàniament al pati i al mar. El bar ofereix tot tipus de begudes i refrescos així com un ampli assortit de tapes. Sobre les lloses del pati s’inscriu la ‘roda solar’ amb 7 extremitats, emblema del TEMPLO DEL SOL. De forma freqüent, especialment en alta temporada, el gran pati central és escenari d’espectacles i actuacions musicals.

FOTORESTAURANT.JPG

Al RESTAURANT, que també s’obre al mar (present en tot moment a la totalitat del complex) hi podreu gaudir d’una refinada cuina, catalana i internacional, amb preus més que moderats. A més a més, tots els dimecres se celebra el ‘Dia del Campista’, amb un menú especial.

La PIZZERIA, igualment amb vistes sobre el Mediterrani, disposa de forn de llenya tradicional, i complementa l’oferta gastronòmica del Templo del Sol, amb un ampli assortiment de pizzes i pastes elaborades d’acord amb la més estricta tradició italiana.

FOTOBARPISCINAS.JPG

En el conjunt aquàtic de LES TRES PISCINES SAGRADES s’hi troba el BAR DE LES PISCINES, situat directament vora les làmines d’aigua i amb una àmplia proposta de tapes, plats combinats i refrescos. El recinte del BAR DE LES PISCINES acull també espectacles i actuacions musicals nocturnes.

FOTOBARPLAYA.JPG

Prop del Torn, mitjançant un camí que transcorre enmig de la pineda i la vegetació autòctona, s’hi troba el BAR PLATJA, amb vistes directes al mar i on poden degustar begudes i combinats, paelles i plats de peix fresc de la zona.